Krijimi i Website

Mbështetje IT për individ

RINI

KUSH JEMI NE ?

RINI është një kompani e shërbimeve të IT që ka shërbyer një larmi të gjerë të klientëve që nga viti 2017. Ne mund të krijojmë një faqe në internet për ju nëse jeni një profesionist i pavarur, një strukturë e vogël apo një kompani e madhe shumëkombëshe. Qëllimi ynë është gjithmonë të krijojmë një faqe në internet që i përshtatet identitetit tuaj dhe që do t’ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja.

Ne planifikojmë të zhvillojmë gjithnjë biznesin tonë dhe synojmë ta bëjmë këtë duke ofruar gjithnjë e më shumë shërbime të suksesshme. Kërkesa juaj është specifike dhe detyra jonë është t’ju ofrojmë zgjidhjen që i përshtatet më mirë nevojave tuaja. Ne bashkëpunojmë me ju në realizimin e projektit tuaj dhe pasi kemi planifikuar gjithçka së bashku, ne punojmë për ta realizuar atë sa më shpejt të jetë e mundur.

 

RINI

Shërbimet IT

Përveç krijimit të faqeve të internetit, mund të mbështeteni tek ne për shërbimet e mëposhtme të TI:

  • Web hosting
  • Mail Hosting
  • > Certifikatat SSL dhe shumë më tepër

A po planifikoni të krijoni një faqe në internet apo jeni të interesuar për një nga shërbimet tona të tjera?

Mos hezitoni dhe na kontaktoni menjëherë. Ne do të ishim të kënaqur ta diskutonim atë me ju.


Ne krijojmë faqe të personalizuara

Më shumë informacion

Na kontaktoni